Menu

O Zakladi

Zaklada ‘ Jedni za Druge’ korporativna je Zaklada Stanić grupacije osnovana početkom 2015. godine u Kreševu, Bosna i Hercegovina.

Vrijednosti Zaklade ‘Jedni za druge’:

 • Empatija.

  Vjerujemo da je empatija jedna od najbitnijih ljudskih vrijednosti. Osječajući empatiju ljudi uče što to znači šetati u ‘tuđim cipelama’ te na taj način dobivaju realniju sliku društva i institucija države u kojoj žive. Mi u Zakladi ‘Jedni za Druge’ njegujemo zajedništvo, ohrabrujemo međusobnu pomoć i najstrože osuđujemo bilo kakav oblik diskriminacije.
 • Jednakost.

  Svaki individualac mora imati jednaka prava, prilike i tretman, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili spolnu pripadnost. Svjesni smo da je takva realnost još uvijek daleko od današnje realnosti. Medutim, Zaklada ‘Jedni za Druge’ će se u svakodnevnim malim koracima, uz potporu zaposlenika, boriti da takva budućnost što prije postane naša svakodnevnica.
 • Razvoj.

  Vjerujemo u vlastiti razvoj. Vjerujemo je da je Zaklada tek na početku svoga rada i da ćemo u godinama što dolaze svojom posvećenosti i radom povećati kvalitetu i obujam aktivnosti.
 • Zajednica.

  Zaposlenici Stanić grupacije biraju žele li sudjelovati u financiranju Zaklade ‘Jedni za Druge’. Mi se ponosimo s vise od 75% ukupnih zaposlenika koji podržavaju Zakladu i time samim time jedni druge. Međutim, mi vjerujemo da za uspješan rad nisu dovoljni samo novci – najbitnija komponenta su zaposlenici, to jest, motivirana i zadovoljna zajednica zaposlenika.